Menu
Menu

Blog

Uusia alkuja

Eilisen Yrittäjäpäivän kunniaksi onnittelen uutta yrittäjää Emmi Virtanen/ Photography By Emmi!

Vuosia sitten tämä sinnikäs lukiolaistyttö pyysi päästä työharjoitteluun ja nyt ollaan tässä. Tää on mulle iso juttu. Olen niin ylpeä tuosta punapäästä ja nää hetket nostaa mun mieleen sen valokuvaajanalun joka itse olin seitsemän vuotta sitten kun jätin palkkatyöt ja hyppäsin yrittäjäksi.

Mä koin tärkeäksi että Emmi pääsee tekemään omaa nimeään. Se vastuu ja vapaus joka omalla nimellä toteuttamiseen sisältyy on vaan jotain sellaista mitä ei voi oppia kuin tekemällä.

Ihana jatkaa kolleegoina! Emmi on nyt jo opettanut mulle niin paljon, luovuudesta, itsensä arvostuksesta, tinkimättömästä tyylistä, positiivisuudesta. On ollut hillittömän ihana seurata ja kanssakulkea tätä polkua. Kiitos kun olet!

Iida

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog