Menu
Menu

Blog

Tiedostojen lataus

Kuten asiakkaamme jo tietävät, sisältyy laajempiin kuvauspaketteihin ja kaikkiin kuvatilauksiin täysikokoiset käsitellyt tiedostot, jotka saa ladattua itselleen kuvaussopimuksessa toimitetun salasanasuojatun web-gallerian takaa. Tässä vinkki, kuinka kuvat saa helpoiten ja oikeankokoisena itselleen.

Kun klikkaat auki tiedostot-kansion, löydät oikeasta alanurkasta painikkeen ”Lataa kansio”. Täältä saat helpoiten kaikki kansion kuvat täysikokoisena omalle koneellesi.

kone1

Mikäli haluat ladata yhden kuvan kerrallaan, klikkaa haluamasi kuva auki ja löydät taas oikeasta alanurkasta latauspainikkeen. Tämän jälkeen voit valita lataamasi tiedoston koon. Mikäli olet laittamassa kuvaasi esim profiilikuvaksesi, suosittelemme web-kokoa 1280px. Mikäli tarkoituksesi on teettää kuvasta paperikuvia, tallenna levylle täysikokoinen tiedosto.

kone2

Muistathan, että paperikuvan laatuun vaikuttaa käyttämäsi tulostin, paperi, asetukset sekä kuvanvalmistamo. Kauttamme tilatessa voimme taata sen, että lopputuote on paras mahdollinen. Muistathan myös mainita kuvaajan nimen, mikäli julkaiset kuvia.

Tässä myös kuvasarja, jossa kuvien lataus vaihe vaiheelta iPhonella.

iPhone latausohje

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog