Menu
Menu

Blog

Emmi maailmalla

Viime vuonna Saksa, tänä vuonna Italia. Oppisopimuskeskus jälleen mahdollisti minulle kansainvälisen vaihdon ja työskentelyn kotimaan ulkopuolella ja tällä kertaa nokka suuntautui kohti Oderzoa. Täällä minua mentoroi hurmaava Alessandra Photoart Casonato-nimisestä firmasta.

Pari päivää täällä olleena voin ilmaista ihastukseni ihan pyytettömästi. Ihana ihana ihana! Hirmu ystävällisiä ihmisiä, kauniit maisemat, inspiroiva ilmapiiri ja omista tottumuksista poikkeava kulttuuri. Pari päivää ja olen jo käynyt pyörimässä torihumussa sekä ihastellut Venetsiaa, joka on noin 60 km päässä ”kotikaupungistani”.

Mukana miulla on matkassa Iidan Olympus Pen, jonka kanssa ensimmäiset päivät on kyllä ollu antoisat. Kamera kulkee järjettömän helposti mukana, joka on ehkä tärkein juttu. Sen lisäks tämän kuvanlaatu on lähes samaa tasoa meidän työkameroiden kanssa niin ei voi sanoa muuta kuin TYKKÄÄN!
Alla ensin muutama kuva ihanasta Venetsiasta ja lopussa pari otosta markkinoilta täältä Oderzosta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Markkinahuumaa Oderzossa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog