Menu
Menu

Blog

Näyttelyitä pukkaa

En koskaan ajatellut että musta tulee näyttelyitä järjestävä apurahataiteilija mutta nyt mä taidan vähän sellainen olla…

Keskisuomalaisen  aulassa on tästä päivästä alkaen aina loppuvuoteen asti nähtävillä useampi valokuvanäyttely jossa mukana myös allekirjoittaneen kuvia. Tästä näyttelysarjasta olen erityisen innoissani ja omaan osuuteeni sain tosiaan tukea Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitolta.

Mukana toista kertaa Jyväskylässä näytillä oleva Hetki Unelmaa kokonaisuus, siitä sivujuonteena käynnistyneen henkilökohtaisen projektini ensimmäinen osa joka kantaa nimeä ”Normaali” sekä yksi seinällinen Jyväskyläläisen Markus Rauhamäen upeita valokuvia. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa! Tiistaina 26. marraskuuta järjestetään avoimet ovet jolloin myös taiteilijat itse paikalla, saa tulla kyselemään tarkemmin projektista. Näyttely avoinna siis vuoden loppuun Keskisuomalaisen aulassa (Ahonlaidantie 3) arkisin klo 8.30-16.00

Lisäksi Tampereella Kuvahakan ikkunassa nähtävillä viime talvena kuvattuja muotokuvia Gambiasta. Tällekkin kuvasarjalle on tulossa jatkoa koska suuntaan kameroineni afrikkaan 6.12 ja takaisin tulen maaliskuun alussa. Kuvaukset kotimaassa hoitaa sillä aikaa Emmi

-Iida

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog