Menu
Menu

Blog

Väsynyt, mutta onnellinen työharjoittelija

Moi!

Mä oon Sini. Meillä oli koulussa 2 kk työharjottelu pätkä ja aattelin, että kuinkas siistii oliskaan päästä kolmeksi viimeseksi viikoksi Valokuvaaja Iida Liimataiselle harjotteluun, kun moni sitä kuitenki on kehunu. Noh, onneksi
Iida sitten vastas mun sähköpostiin ja pääsin todistamaan kehut oikeiksi. Opiskelen siis aikuisopistolla audiovisuaalista viestintää ekaa vuotta (koulu kestää 2 vuotta).

Nyt kun harjottelu on ohi ei, voi muuta todeta kun että HUHHUH! On kyllä ollu aikamoista tutkimusmatkailua valokuvauksen maailmaan. Mulle tää kaikki on kuitenkin ollut aika uutta, koska mun valokuvaus innostus on lähtenyt kunnolla liikkeelle vasta koulun alettua tammikuussa. Aluksi aattelinkin, että mitäköhän tästä tulee, kun oon niin alottelija, mutta onneks Emmi ja Iida oli oikein mukavia!:)

Oon päässy olemaan mukana koulu-ja päiväkoti kuvauksissa ja edelleenkin ihmettelen sitä miten Iida ja Emmi jaksaa olla niiiiin iloisia ja energisiä lasten kanssa, vaikka sitten aamu seittemältä (tahdon aamumuroihin samaa kamaa).

Erityisesti kuvauksista mulle mieleen jäi afrotanssijat, jotka olivat aivan super energisiä ja taitavia tanssijoita ja soittajia! Yhtenä iltana pääsin leikkimään Emmin kanssa sormuksella ja vedellä. Tuloksena syntyi uudelleen valetun kihlasormuksen pärskekuvat. Studiolla on näitten lisäksi pyörinyt myös karvaisia kavereita ja pieniä ihmisiä.

Olen siis oppinut paaaaljon stuodiovalaistuksesta, tavannut uusia ihmisiä, saanut uutta innostusta omaan kuvaukseen ja siihen millainen minä haluaisin olla valokuvaajana tulevaisuudessa. Opin myös sen, että valokuuvajan työ ei todellakaan ole mitään helppoa vaan vaatii myös aikamoista uhrautumista ja intohimoa!

Iso kiitos Iidalle ja Emmille, että jaksoitte opettaa mua ja olitte kärsivällisiä!:D

Väsynyt mutta onnellinen

Sini

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog