Menu
Menu

Blog

Kehitysvammaisten unelmia kaupunginkirjastolla

Näissä unelmissa oli enemmän kuin ilo olla mukana, mahdottoman hyviä tyyppejä, mukavan haastavia kuvauksia ja paljon uusia ideoita. Tavalla tai toisella tämä projekti tulee jatkumaan

Vuoden 2012 aikana toteutettuun Hetki unelmaa -projektiin otti osaa yhteensä 28 valokuvaajaa, jotka kuvasivat Kehitysvammaisten tukiliiton paikallisyhdistysten kautta löytyneiden kehitysvammaisten henkilöiden unelmia. Kuvissa mallit saivat esittää, ketä tai mitä he haluaisivat olla. Lopulliseen yhteisnäyttelyyn tuli 66 kuvaa, joihin lukeutuu monenlaisia unelmia, muun muassa Lordi, Tuntematon sotilas, argentiinalaisen tangon tanssija ja joukko prinsessoja.

Unelmien toteuttamiseen osallistui valokuvaajien lisäksi iso porukka talkoolaisia: kampaajia, meikkaajia ja puvustajia. Niin valokuvaajat kuin muutkin talkoolaiset lahjoittivat työpanoksensa projektiin maksutta.
Hetki unelmaa -projektin toteutti Suomen Ammattivalokuvaajat ry yhteistyössä Kehitysvammaisten tukiliiton kanssa. Näyttelyprojektin mahdollisti Valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n myöntämä apuraha.

Hetki unelmaa -näyttelyn avajaisiin Jyväskylän kaupunginkirjastolle 15.7. klo 17 alkaen. Näyttely avoinna 15.7-9.8.2013

Lisätietoja Hetki unelmaa -projektista ja kuvia:

www.ammattivalokuvaajat.fi/newsite/2012/09/jokaisella-on-unelma-hetki-unelmaa-muotokuvanayttely/

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog