Menu
Menu

Blog

Emmi lähtee reissuun!

Lentokoneeseen nousen maanantaina ja suuntana on Saksa. Nyt ei ole kuitenkaan kyse mistään lomamatkasta vaan olen menossa Fotografie Wattendorff-nimiselle studiolle katsomaan heidän tapaansa työskennellä ja oppimaan uutta.
Jyväskylän Oppisopimuskeskus on tämän vaihtomahdollisuuden minulle antanut, kiitos siitä tuhannesti!

Kamera luonnollisesti lähtee mukaan, joten kuvamateriaalia tulee reissusta varmasti. Olen myös laittanut pystyyn blogin, josta voi lukea kuulumisiani, blogiin pääset tästä. Tämä ei kuitenkaan ole pelkästään matkaa varten tehty vaan tarkoituksena on kirjoittaa myös muuta valokuvaukseen liittyvää reissun jälkeenkin.

Iida on siis koko heinäkuun studiolla itsekseen, joten toivomme kärsivällisyyttä kuvatilauksien suhteen, pienet viivästykset ovat mahdollisia.

Minä toivotan ihan loistavaa heinäkuuta kaikille! Syökää paljon mansikoita ja pysykää blogin kautta kuulolla minun touhuista Saksassa.
Auf Wiedersehen!

-Emmi

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog