Menu
Menu

Blog

Ennakkosuunnittelu & Mood board

Me tykätään tehdä kuvauksia asiakkaan kanssa yhteistyössä, luoda fiiliksiä ja kertoa tarinoita, oli sitten kyse yrityskuvauksesta, lapsikuvasta tai vaikka valmistuvasta.
Kaikkiin kuvauksiin sisältyy ennakkosuunnittelu, jossa päästään asiakkaan kanssa yhdessä keskustelemaan kuvattavan luonteesta ja toiveista sekä itse kuvauksen että lopullisen tuotteen suhteen.

Visuaalisista asioista on haastava jutella sanallisesti, joten olemme pyytäneet asiakkaita keräämään referenssikuvia tai kokoamaan Mood Boardin.
Mood board voi sisältää kuvia, musiikkia, ajatuksia värimaailmasta, hajuja, kankaita, adjektiiveja, tekstejä.. mitä tahansa, mikä kertoo halutusta fiiliksestä. Tekniikka keräilyyn on vapaa: Lehtileikkeet, piirrokset, Pinterest, kuvat kännykkäkameralla, mikä ikinä tuntuu juuri sinusta hyvältä tavalta.

Asiasta ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä; Voin vakuuttaa, että meillä on kasa ideoita. Olisi vaan paljon kivempi ennen kuvausta tutustua sinuun!

 

All of our photoshoots include a pre session, in witch we plan together what do we want tell with the pictures. In this we get a lot of help by doing a mood board, it can be of pictures, colors, words, songs, just about anything. You can draw, collect pictures from magazines, use Pinterest, select the way and the forum which is the easiest and most usefull for you. And don’t stress about it, I can ensure  we have plenty of ideas, I just want to get to know YOU!

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog