Menu
Menu

Blog

Vuoden Muotokuvaaja 2013

Viime viikonloppu vietettiin Tampereella katsomassa Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n järjestämää Vuoden Muotokuvaaja-kilpailun jurytysta. Inspiroiva, jännittävä, naurun täyteinen sekä hermoja raastava; Siinä ehkä parhaiten kuvaavat sanat viikonlopulle. Reissu oli palkitseva ja yllä olevat kuvat pärjäsivät erinomaisesti.

Kilpailuun osallistui yli 270 kuvaa (eli aivan älyttömän paljon!), joista viisi oli Iidan ja kolme allekirjoittaneen. Aivan MIE-LET-TÖ-MÄN jännittävää sekä inspiroivaa oli katsoa muiden valokuvaajien tuotoksia, saatika sitten odotella omien kuvien pääsyä framille. Jury antoi jokaiselle kuvalle pisteiden lisäksi lyhyen sanallisen palautteen, joten uusia oivalluksia tuli paljon.

Sarjakohtaiset palkinnot jaettiin sunnuntaina ja tällaiset kotiinviemiset saimme tuoda Jyväskylään:  Iida sai valmistujaiskuvasarjasta hopeaa sekä lapsikuvasarjasta kunniamaininnan ja Emmille napsahti haastajasarjan hopea. JEJJ!
Päätittelin, eli Vuoden Muotokuvaaja 2013, saaja ratkeaa tämän viikon perjantaina Kuva & Kamera-messuilla Helsingissä, jonne menemme jännittämään kollegoiden puolesta. Kuusi Vuoden Muotokuvaaja -finalistia ovat Reija Vilmi, Sami Reivinen, Petri Olli, Antti Karppinen, Oscar Lindell ja Vesa Tyni. Lämpimät onnittelut kaikille!

Kiitos vielä meidän molempien puolesta mahtaville malleille sekä yhteistyökumppaneille näiden kuvien toteuttamisesta! Kuvia pääsee pian katsomaan studiollemme ja toivottavasti myös tulevaisuudessa saamme pienen näyttelyn pystyyn.

-Emmi

Valmistujaiskuva
Mekko: Wishwear

Lapsikuva
Stailaus (aiheena Prinsessa ja Herne): Sisustuskärpänen

Haastajasarja
Meikki: Meikkitaiteilija Nina Piippanen
Kampaus: Hiusmuotoilija Iida Santalahti

 

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog