Menu
Menu

Blog

Valokuvaajan arki TET:läisen silmin

Moi! Olen Rasmus (15v) ja olin tämän viikon TET:ssa Iida Liimataisen valokuvausfirmassa, jossa Iida ja Emmi näyttivät minulle valokuvauksen eri muotoja.

Pääsin seuraamaan  kuvauksen vaiheita valojen testailusta kuvien käsittelyyn. TET-viikko oli hauska ja sujui rattoisasti erinlaisten tehtävien parissa. Kaiken huippu oli se, että pääsin itse suunnittelemaan kuvan ja toteuttamaan sen. Olen tyytyväinen tulokseen ja arvostan valokuvausta paljon. Työ  on valokuvauksen kannalta monipuolista ja rajoina toimii vain mielikuvitus. Ainoat miinuspuolet ovat runsas tietokoneella istuminen ja mahdollisesti reilu puhelimen käyttö. Muuten työ on loistava ja kiitokset vielä Iidalle ja Emmille opettavaisesta ja hauskasta viikosta.

-Rasmus

(Emmi täältä vielä huutelee: Tekstiä kuvittaa Rasmuksen itse ottamat yksityiskohtakuvat studiosta. Pisteet jätkälle kekseliäistä kuvakulmista ja luovuudesta!)

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog