Menu
Menu

Blog

Hää- ja juhlamessut 2013 Jyväskylässä!

Jälleen pääsemme ikuistamaan Keski-Suomen Hää- ja juhlamessut alusta loppuun! Iida Liimatainen & co.:n Emmi Virtanen (eli allekirjoittanut) pyörii Jyväskylän Paviljongissa 19.-20.1.2013, kun messuhalli täyttyy tulevista morsiammista, sulhasista ja muista juhlien järjestäjistä sekä luonnollisesti myös näytteilleasettajista.

Messuilla pääsee tutustumaan mm. Juhlatalo Juurikkasaaren, Loihtimo Kujun ja Glow’n palveluihin sekä lukuisiin muihin juhlien järjestelyjä helpottaviin tahoihin! Myös Fashion Unitin järjestämiä Wedding Fahion 2013-näytöksiä pääsemme näkemään viikonlopun aikana neljään eri otteeseen. Ainakin aiempien vuosien näytökset ovat olleet aivan mahtavia enkä usko heidän tuottavan pettymystä tänäkään vuonna!

Jos satut näkemään minut kameran kanssa messuilla, tule ihmeessä juttelemaan vaikka juuri sinun juhlien ikuistamisesta. Vaikka meillä ei omaa pöytää messuilla olekkaan, voit käydä ihastelemassa kuviamme esimerkiksi Taulun kartanon pisteellä.

Kaksi viikkoa ja sitten näemme!

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog