Menu
Menu

Blog

Uuden kameran ulkoilutusta Gorèn saarella

Dakarin edustalla sijaitsee pieni Gorén saari, joka on tunnettu ”The House of Slaves” museostaan ja varsinkin museossa sijaitsevasta ovesta ”Door of No Return”.

Saari ja ovi oli orjille viimeinen jalansija Afrikassa ennen lastaamista laivoihin ja valtameren yli Amerikkaan. Vierailin saarella ja museossa 10 vuotta sitten ja mieleeni jäi oven lisäksi saaren arkkitehtuuri ja varsinkin pienet värikkäät kukkivat kujat. Vuosia haaveilin pääsystä saarelle takaisin kameran kanssa ja eilen se päivä viimein koitti. Päätimme matkustaa saarelle vasta iltapäivällä, jotta olisimme paikalla auringonlaskun aikaan, jolloin valo on parhaimmillaan kuvaamista varten. Tästä syystä kuvat museosta ja ovesta tälläkertaa puuttuvat ja keskityin kaipaamiini kujiin.

Pääsin kunnolla ulkoiluttamaan uutta hankintaani Olympuksen PEN E-PL5  kameraa ja maistiaisia maisemista näettekin alta.

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog