Menu
Menu

Blog

Suutarin lapsella ei ole kenkiä?!

Portfolioiden ja nettisivujen päivitys on minulle valokuvaajana vähän kuin kengät suutarin lapsille. Materiaalia ja kysyntää löytyy kyllä, mutta asiaan tarttuminen vain venyy ja venyy. Kuvia kertyy päivästä toiseen lisää, omiin kuviin sokaistuu, mieleiset kuvat vaihtuvat tiuhaan ja päässä soi fraasi ”kill your darlings”. Onko tämä hyvä kuva, vai tykkäänkö minä vain tästä?

Yhden asian olen tämän ikuisuusprojektin aikana oppinut. Korvaamattoman tärkeää on osaavien ja luotettavien ammattilaisten apu. Ei tulisi mieleenkään tehdä kaikkea itse: leikkiä taittajaa, nettisivuntekijää tai tekstintuottajaa. Onneksi on lähipiirissä ihania ystäviä, kollegoita ja osaajia, jotka auttavat, patistavat ja tarvittaessa potkivat vauhtia takalistoon.

Kiitos muun muassa Antti, Kakku, Sanna, Tuomo…

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog