Menu
Menu

Blog

Mua kutsuu maailma!

Aaton aattona tämä tyttö astuu koneeseen ja käy kohti seikkailua.
Pakkaan kamerat ja matkustan kahdeksi kuukaudeksi Länsi-Afrikkaan, tarkalleen ottaen Dakariin, Senegalin pääkaupunkiin ja sieltä Gambiaan. Takaisin tulen helmikuun loppuun mennessä.

Matkan tarkoituksena on sulatella haastavan, työntäyteisen ja inspiroivan syksyn herättämiä tunteita ja ideoita… Sekä tietenkin kuvata paljon. Maisemat Senegalissa ovat jo ennestään tuttuja ja perillä on odottamassa ystäviä. Tämän blogin alussa olevat kuvat ovatkin kahden vuoden takaa samoilta seuduilta.

Alkuvuodesta 2013 studiolla hommaa pyöritää Emmi. Kuvatilaukset sekä kuvaukset jatkuvat siis Jyväskylässä normaalisti, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä sähköpostitse valokuvaaja(at)iidaliimatainen.com tai puhelimitse 0400289284.

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog