Menu
Menu

Blog

Mikään ei ole pysyvämpää kuin muutos!

Noin kahden vuoden sykleissä mun tarttee laittaa joku osa elämästäni remonttiin.

Jo pidemmän aikaa olen pyöritellyt mielessäni yksin toteuttamisen haasteita näin sosiaalisena ihmisenä ja kaivannut ympärilleni erilaisia vahvoja innostuneita persoonia inspiraation lähteeksi ja kaveriksi palottelemaan ajatuksia ja ideoita.

Niin kauan kuin muistan mua on kiinnostanut toimiminen isojen projektien ja kokonaisuuksien osana.Valokuvaaja urani alusta asti olen haaveillut ”kimppastudiosta” ja toteuttajaksi ryhtymisen jälkeen olen kaivannut ympärilleni monipuolisesti muidenkin alojen osaajia ja toteuttajia.

Viimein uskalsin avata suuni ja aloin avoimesti puhumaan ympärilläni oleville ihmisille ajatuksistani ja siitähän se se sitten lähti.Muutaman päivän aikana törmäsin ihmisiin joilla oli samat toiveet ja ajatukset, sain vastauksia moniin mieltäni askaruttaneihin kysymyksiin ja minua myös pyydettiin Nuoret Yrittäjät Stagella! Tapahtuma järjestettiin sattumalta syntymäpäivänäni!

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog