Menu
Menu

Blog

Kumpi on parempi puolesi..?

Kuvaustilanteessa saa silloin tällöin kuulla kysymyksen:
”Kummin päin mun kannattaa olla, että näkyy mun parempi puoli?”
Hämmennys..  Onko ihmisen kasvoissa parempi- ja huonompi puoli?

Boudoir-kuvaaja Sue Bryce linkitti Facebookkiin kasvoistaan kolmen kuvan sarjan, jossa juuri tätä ko. asiaa tutkailtiin.
Tästä innostuneina päätimme Iidan kanssa testata samaa.
Idea on se, että ensimmäinen kuva on käsittelemätön, seuraavassa kuvassa toinen puoli kasvoista on kopioitu toisen päälle ja viimeisessä päin vastoin. Se kumpi muokatuista kuvista näyttää enemmän kuvassa olijalta, on se paljon puhuttu ”parempi puoli”.
Minkälaisia tuntemuksia meidän kuvasarjat teissä herättää?
(Meissä herätti pääasiassa rätkättävää naurua, jota säikähti varmasti naapuritkin!)

Emme suinkaan allekirjoita tätä parempi puoli-ajattelua, sillä kaikkien (!) ihmisten kasvot ovat epäsymmetriset ja tämä on persoonallista, ei missään tapauksessa virhe. Lopputulokseksi siis julistamme, että Iidan täytyy ehdottomasti vaihtaa tukkatyyliä lähemmäs keskimmäisen kaltaista ja allekirjoittaneen olisi hyvä katsoa, mitä suuhunsa laittaa, ettei ala näyttämään viimeiseltä kuvalta.

Share it now!
Back to Blog
Back to Blog